Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » 17. SAJAM VISOKOG OBRAZOVANJA I STIPENDIJA

17. SAJAM VISOKOG OBRAZOVANJA I STIPENDIJA

Institut za razvoj obrazovanja (IRO) organizira 17. Sajam visokog obrazovanja i stipendija (SAS) za učenike srednjih škola, studente, njihove roditelje, kao i nastavnike i istraživače. Informacije o mogućnostima studiranja i o pripremama za studij u Hrvatskoj ili inozemstvu, posjetitelji mogu dobiti na jednom mjestu u jednom danu! SAS je ponovo u online izdanju, a održat će se u srijedu, 13. listopada 2021. od 10 do 16 sati. Sajmu se pristupa putem web stranice IRO-a www.iro.hr. Posjetitelji mogu razgledati SAS potpuno besplatno uz unaprijed ispunjenu prijavnicu. Kako bi na vrijeme dobili upute za pristup virtualnom SAS-u, obrazac se može preuzeti i OVDJE.

Svi zainteresirani koji popune REGISTRACIJSKI OBRAZAC, dobit će upute za pristup virtualnom SAS-u. Nakon toga, svaki posjetitelj ima dovoljno vremena obići virtualne štandove u srijedu 13.10.2021., pronaći željene informacije iz prve ruke i čuti korisne podatke o studiranju u Hrvatskoj i inozemstvu. Stoga, može se reći da su koristi za posjetitelje SAS-a višestruke i mogu olakšati svim zainteresiranim nastavak obrazovanja. SAS je neprofitni sajam koji IRO organizira kako bi omogućio učenicima i studentima u Hrvatskoj da realiziraju svoje obrazovne potencijale.