Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » FAZOS - PREDAVANJA NA DALJINU OD 30.11.2020.

FAZOS - PREDAVANJA NA DALJINU OD 30.11.2020.

Poštovane kolegice i kolege studenti, s obzirom na aktualnu epidemiološku situaciju i prema uputama HZJZ i MZO, od ponedjeljka 30.11. sva će predavanja na FAZOS-u biti isključivo predavanja na daljinu.

Iznimke su laboratorijska nastava, terenska nastava i praktična nastava koju nastavljamo prema dosadašnjem rasporedu u laboratorijima, praktikumima i na terenima. Bude li promjena u pogledu rasporeda ili načina održavanja i ovih navedenih oblika nastave, nastavnici će vas na vrijeme obavijestiti o tome (Merlin sustav).

Ispite planiramo održavati prvenstveno kontaktno uz obaveznu pripremu rasporeda i objavljivanje rasporeda održavanja ispita za svakog studenta http://www.fazos.unios.hr/hr/rokovi/. Nastavnici svoje ispite, ako je primjenjivo, mogu provesti na daljinu (Merlin ili neka druga platforma) uz pravovremeno obavještavanje svih studenata službenim načinima komunikacije (Merlin, službeni e-mail, objava rasporeda i načina polaganja ispita na web stranici FAZOS-a).

Poštovane kolegice i kolege studenti, želimo vam svima da ostanete sigurni, daleko od COVID-a, negativni i da ovo razdoblje prebrodite bez posljedica i s uspješnom realizacijom nastavnih i ispitnih aktivnosti.

Pozdrav i svako dobro,

Prodekan za nastavu i upravljanje kvalitetom

prof. dr. sc. Zdenko Lončarić