Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Gostovanje prof.dr.sc. Davora Pavune na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku

Gostovanje prof.dr.sc. Davora Pavune na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku

Odrastajući u Osijeku su mi govorili da ćemo u post-industrijskom društvu robotike jesti ‘svemirske pilule’. Danas smo umreženi pametnim telefonima, a umjetna inteligencija nam ‘kontrolira’ financije, no pomalo se vraćamo mudrosti ‘tehnologije’ naših baka. Na bogatom Zapadu, ‘raj’ je piti izvorsku vodu, u svom vrtu ‘primitivno’ uzgajati domaće povrće i perad, jesti ‘pokakana’ jaja, te skrbiti za organske farme, šume i okoliš, a poljoprivreda je potpomognuta kao dio nacionalne obrane! Bio-ekološki raj je moguć u Slavoniji, pa ćemo razmotriti kako se zadnji uvidi o fraktalnoj vodi, bio-diversifikaciji, te izbjegavanju ‘otrova’ uklapaju u bolju civilizaciju: Naša budućnost jest u nama i možemo je zajedno realizirati.

Predavanje prof.dr.sc. Davora Pavune će se održati 16. veljače 2018. s početkom u 12:00 na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku u dvorani Aula magna II kat.

Više u priloženom dokumentu.