Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Interaktivna tribina "Budućnost u Hrvatskoj"

Interaktivna tribina "Budućnost u Hrvatskoj"

Dragi studenti,
s velikim Vas zadovoljstvom pozivamo na interaktivnu tribinu „Budućnost u Hrvatskoj“ koju u Osijeku organiziraju Večernji list i Poslovni dnevnik u suradnji sa Sveučilištem Josipa Jurja Strossmayera i Fakultetom agrobiotehničkih znanosti.

Fakultet agrobiotehničkih znanosti, Vladimira Preloga 1, Osijek
(dvorana Aula Magna, 2. kat)
15. travnja 2019. u 11:30 sati

Interaktivna tribina u Osijeku dio je aktivnosti koje provodimo u sklopu velike nacionalne akcije „Hrvatska pamet Hrvatskoj“ koju smo pokrenuli u godini obilježavanja 60. rođendana Večernjeg lista i 15. rođendana Poslovnog dnevnika, a čiji je cilj progovoriti o važnosti zadržavanja mladih obrazovanih ljudi u Hrvatskoj.

Dođite, poslušajte i doznajte odgovore na pitanja:
 kako sudjelovati u natjecanju studentskih razvojnih projekata
 koje su vrijedne nagrade za tri najbolja rada
 kako su mladi poduzetnici ostvarili uspješan biznis u Hrvatskoj

OSTVARITE SVOJE SNOVE U HRVATSKOJ!
Sve zainteresirane studente također pozivamo da nam se pridruže na okruglom stolu „Budućnost u Hrvatskoj“ koji će se održati na istoj lokaciji s početkom u 10 sati, a u sklopu kojega će predstavnici poslovne, akademske i političke javnosti raspravljati o aktivnostima koje provode s ciljem stvaranja boljih uvjeta za mlade u Hrvatskoj. Uslijedit će otvorenje izložbe „Večernji list: zajedno smo 60 godina“ u predvorju na 2. katu Fakulteta agrobiotehničkih znanosti u 11 sati.