Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Nastava u ljetnom semestru 2020/2021

Nastava u ljetnom semestru 2020/2021

Poštovane kolegice i kolege studenti,

nastava ljetnog semestra za redovite studente Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek počet će u ponedjeljak 22. veljače 2021.

Međutim, u 1. tjednu ljetnog semestra bit će samo online predavanja (Merlin, MicrosoftTeams, Zoom) prema rasporedu objavljenom na poveznici http://www.fazos.unios.hr/hr/studenti/raspored-nastave-studenti/. Kasnije kroz semester nastavnici će postupno uvoditi laboratorijske i terenske vježbe koje će dijelom ili u cjelosti biti kontaktna nastava.

Nastava na preddiplomskim studijima počinje u 7:45 ili 8:15, a na diplomskim studijima u 12:00. Raspored je pripremljen tako da u svakom trenutku možemo prijeći na kontaktnu nastavu, nadamo se da će tako biti već od 1. ožujka. O svemu ćete biti na vrijeme obavješteni (web stranica FAZOS-a, izravna komunikacija s profesorima Merlin sustavom), a prijelaz na kontaktnu nastavu ovisi o relaksaciji epidemioloških mjera.

Izvanredni studenti mogu online nastavu pratiti zajedno s redovitim studentima, a raspored nastave za izvanredne studente bit će pripremljen s početkom od 1. ožujka 2021.

Molim, pridržavajte se propisanih mjera kako ste to činili i u prošlom, zimskom semestru.

Sva pitanja, prijedloge i primjedbe u vezi održavanja nastave možete izravno postaviti voditelju studijske godine, članovima vašeg Studentskog zbora, meni ili Povjerenstvu za nastavu.

Želim vam uspješan i virusfree semester.

Prodekan za nastavu i upravljanje kvalitetom