Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Obavijest za studente - provjeriti podatke za dodjele državnih stipendija u STEM područjima

Obavijest za studente - provjeriti podatke za dodjele državnih stipendija u STEM područjima

Ministarstvo znanosti i obrazovanja u četvrtak je proslijedilo prve e-mailovi onim studentima koje je Ministarstvo identificiralo kao redovite studente na studijskim programima u STEM područjima znanosti, a u okviru provedbe evaluacije i izbora studenata za dodjele državnih stipendija u STEM područjima znanosti, koje Ministarstvo znanosti i obrazovanja dodjeljuje od akademske godine 2017./2018. Molimo sve studente da pozorno prate i na vrijeme pročitaju e-mailove i provjere ispravnost svojih podataka o broju ECTS bodova i prosjeku ocjena, odnosno rezultatu državne mature na sljedećoj poveznici:

https://stemstipendije.mzo.hr/.

Studenti čiji e-mail nije upisan u AAI sustavu neće dobiti e-mail za provjeru podataka, ali podatke mogu provjeriti na istoj poveznici naknadno nakon otvaranja AAI@Edu.hr, te pozivamo studente bez upisanog e-amila u AAI sustav da se radi toga obrate IT službi Poljoprivrednog fakulteta.

U navedenu aplikaciju studenti se prijavljuju putem svog AAI@Edu.hr elektroničkog identiteta pri čemu će im se dodijeliti jedinstvena identifikacijska oznaka kojom će moći utvrditi svoje mjesto na rang-listi.

Molimo studente koji primijete da podaci u aplikaciji nisu ispravno vezani uz broj ECTS-a i prosjek ocjena, neka se žurno obrate studentskoj službi zbog ispravka podataka (najkasnije u petak do 9:00).

Ukoliko podaci o rezultatima državne mature nisu ispravni, student se treba obratiti Nacionalnom centru za vanjsko vrednovanje obrazovanja (na e-mail adresu koja je upisana u aplikaciji).

Za sve ostale informacije studenti se mogu obratiti Ministarstvu znanosti i obrazovanja na stem-stipendije@mzo.hr.

Skrećemo pozornost da se dodjela stipendija provodi temeljem Pravilnika o uvjetima i načinu ostvarivanja prava na državnu stipendiju u STEM područjima znanosti (NN 61/17, i NN 95/17).

Molimo studente da provjere svoje podatke na vrijeme.