Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Potpisivanje Ugovora za stipendije Ministarstva poljoprivrede

Potpisivanje Ugovora za stipendije Ministarstva poljoprivrede

Pozivamo studente/ice koji su se prijavili za stipendije u sklopu projekta Ministarstva poljoprivrede „Stipendiranje studenata visokih učilišta iz područja biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema“ za akademsku godinu 2021./2022. da dođu u Ured za studente i studije na potpisivanje Ugovora o dodjeli stipendije prema sljedećem rasporedu:

Redoviti studenti preddiplomskog studija (svi smjerovi) i redoviti studenti preddiplomskih stručnih studija

17. – 18. siječnja 2022. od 9:00 do 14:00 sati

Redoviti studenti diplomskih sveučilišnih studija

19. – 21. siječnja 2022. od 9:00 do 14:00 sati.

Svi izvanredni studenti preddiplomskih i diplomskih sveučilišnih studija ugovore mogu potpisati od 17. – 21. siječnja 2022. od 9:00 do 14:00 sati

Mole se svi studenti koji žele primati stipendiju da se odazovu ovom pozivu i dođu osobno potpisati Ugovor o dodjeli stipendije.

Studenti koji su odustali ili će odustati od stipendije, a do sada nisu potpisali Izjavu o odustajanju od stipendije dužni su pristupiti u Ured za studente i studije i potpisati Izjavu o odustajanju od stipendije. Izjava o odustajanju od stipendije također mora biti vlastoručno potpisana.

Napomena: Studenti koji nisu u mogućnosti pristupiti potpisivanju ugovora u navedenim terminima, isti će moći potpisati naknadno (prema dogovoru), a najkasnije do 26. siječnja 2022. godine!