Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Poziv za sudjelovanje u istraživanju EUROSTUDENT VIII

Poziv za sudjelovanje u istraživanju EUROSTUDENT VIII

Ministarstvo znanosti i obrazovanja kao nositelj provedbe nacionalnog istraživanja EUROSTUDENT obavještava Vas da je započelo najopsežnije istraživanje ekonomskih i socijalnih uvjeta života studenata. Istraživanje se provodi u svim zemljama Europskog prostora visokog obrazovanja, a u Republici Hrvatskoj Ministarstvo znanosti i obrazovanja provodi istraživanje u suradnji s istraživačkim timom Pravnog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Specifičnosti ovogodišnjeg istraživanja su pitanja koja žele oslikati iskustva iz proteklog razdoblja u kojem se studiranje odvijalo sa smanjenim opsegom kontakata s profesorima, ali i s kolegama studentima.

U istraživanju mogu sudjelovati svi studenti koji studiraju u ovom semestru. Stoga pozivamo sve studente da se uključe u ovo istraživanje. Uključivanje je moguće putem poveznice na stranici projekta www.eurostudent.hr (AAI pristup).