Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Prijelaz na neposrednu nastavu

Prijelaz na neposrednu nastavu

Poštovane kolegice i kolege studenti i nastavnici Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek, s obzirom na trenutnu epidemiološku situaciju, Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek javno objavljuje svim studentima i zaposlenicima sljedeće obavijesti:

  1. Od ponedjeljka 8. ožujka 2021. prelazimo na neposrednu (kontaktnu) nastavu za sve redovite studente. Nastavu je neophodno organizirati i provoditi u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama te vremenski i prostorno u potpunosti u skladu s objavljenim rasporedom nastave.
  2. Nastava za sve izvanredne studente bit će organizirana online prema rasporedu nastave (petak poslijepodne i subota), a svim je izvanrednim studentima dozvoljeno priključiti se neposrednoj (kontaktnoj) nastavi s redovitim studentima uz obavezan dogovor s predmetnim nastavnicima. Nastavnici u dogovoru s izvanrednim studentima mogu provoditi neposrednu (kotaktnu) nastavu, ali isključivo u vrijeme predviđeno rasporedom (petak poslijepodne i subota) i u potpunosti u skladu s propisanim epidemiološkim mjerama.
  3. Svi planirani ispiti, parcijalni ispiti i kolokviji mogu se organizirati i provoditi u prostorima Fakulteta, a predmetni nastavnik u dogovoru sa studentima ispite i kolokvije može provoditi i elektroničkim putem.
  4. Nastavnici i studenti FAZOS-a trebaju ostati spremni na eventualni prijelaz na online nastavu.

Molimo sve studentice/studente i zaposlenice/zaposlenike FAZOS-a za maksimalnu ozbiljnost i suradnju kako bismo što uspješnije ispunili svoje obveze u ovom zahtjevnom razdoblju.

Uprava FAZOS-a