Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Radionica sklopu projekta IMPACT ENVI

Radionica sklopu projekta IMPACT ENVI

Poštovani,
Zadovoljstvo nam je pozvati Vas na radionicu za proizvođače ratarskih i povrtlarskih kultura „ Novosti u ratarskoj i povrtlarskoj proizvodnji“.

Radionica će se održati na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku (Poljoprivredni fakultet), Vladimira Preloga 1., 23. studenog 2018. godine (petak), s početkom u 11:00 sati, dvorana Aula Magna.

Radionicu organiziraju Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek, Obrtničko – industrijska škola Županja, Univerzitet Educons iz Sremske Kamenice te Institut za ratarstvo i povrtarstvo Novi Sad, partneri na projektu „Implementation of cross border joint actions toward environment protection in agriculture“ (IMPACT ENVI).

Teme radionice su:

  • Tumačenje rezultata analize tla izv. prof. dr. sc. Brigita Popović
  • Okolišno prihvatljiva proizvodnja povrća izv. prof. dr. sc. Tomislav Vinković
  • Integrirana zaštita usjeva od štetnih kukaca izv. prof. dr. sc. Ivana Majić
  • Suzbijanje korova na ekološki prihvatljiv način dr. sc. Marija Ravlić
  • Monitoring skladišnih štetnika i preporuke za detekciju izv. prof. dr. sc. Anita Liška

Cilj radionice je informirati sve zainteresirane o spomenutim temama, ali i otvoriti prostor za dijalog i povezivanje svih sudionika poljoprivredne proizvodnje, od proizvođača, stručnjaka i konzumenata te šire javnosti. Susret je prilika za postavljanje konkretnih pitanja iz područja ratarske i povrtlarske proizvodnje, za razmjenu iskustava i stjecanje novih znanja. Pozvani ste na aktivno sudjelovanje i raspravu. Radujemo se vašem dolasku. Za sve sudionike osiguran je ručak.