Upute - Covid

Na ovoj POVEZNICI je objavljen Protokol o ulasku i boravku zaposlenika i studenata te drugih osoba u zgradi Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek kao i Dodatna obvezujuća uputa nastavnicima, ostalim zaposlenicima i studentima. U navedenim dokumentima navedene su detaljne upute i pravila ponašanja kojih se svi trebaju pridržavati prilikom ulaska, boravka i održavanja aktivnosti u zgradi Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek u zimskom semestru akademske godine 2021. - 2022.

S obzirom na značajan porast novozaraženih koronavirusom pozivaju se svi koji ulaze u zgradu Fakulteta da budu odgovorni i da se pridržavaju propisanih uputa. U nastavku su izdvojene najvažnije:

  1. Nastavnici i studenti dužni su mjeriti tjelesnu temperaturu prije dolaska na Fakultet.
  2. Sve osobe koje ulaze na Fakultet obvezne su dezinficirati ruke korištenjem dezinficijensa i stajanjem na dezbarijeru.
  3. Pri ulasku na Fakultet i tijekom boravka u prostorima Fakulteta obvezno je nošenje zaštitne maske (nastavnici će upozoriti studente na obavezno i pravilno nošenje zaštitne maske tijekom boravka u zgradi i održavanja nastavnih aktivnosti).
  4. S povišenom temperaturom, respiratornim simptomima i drugim simptomima zarazne bolesti nije dozvoljeno raditi niti dolaziti u prostor Fakulteta.
  5. Ako je nastavnik ili ostali zaposlenik obolio od bolesti COVID-19 ili ima od strane epidemiologa izrečenu mjeru samoizolacije, obavezan je odmah i bez odgode, putem telefona ili e-pošte, javiti u tajništvo ili dekanu Fakulteta.
  6. Ako je student obolio od bolesti COVID-19 ili ima od strane epidemiologa izrečenu mjeru samoizolacije, obavezan je odmah i bez odgode, putem e-pošte javiti prodekanici za nastavu i upravljanje kvalitetom (arebekic(at)fazos.hr).