Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » Važna obavijest

Važna obavijest

Sukladno epidemiološkoj situaciji izazvanoj ubrzanim širenjem i povećanim rizikom prijenosa bolesti COVID-19, pozivaju se svi studenti koji žele da se prijave za cijepljenje. Cijepljenje je, uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera, trenutno najučinkovitija mjera zaštite pučanstva od zaraze i prijenosa, kao i suzbijanja bolesti COVID-19.

Prema tome, pozivamo sve studente koji žele da se prijave za cijepljenje koje će, radi izbjegavanja čekanja u redovima, biti organizirano na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti Osijek. Cijepljenje će provesti djelatnici Doma zdravlja OBŽ, a o točnom terminu provođenja cijepljenja biti ćemo naknadno obaviješteni. Za cijepljenje se možete prijaviti OVDJE, najkasnije do 18. studenog 2021. godine.

Osim toga pozivaju se svi studenti s kroničnim bolestima koji se zbog svoje dijagnoze smatraju visokorizičnima i u opasnosti su od razvijanja težih simptome bolesti, da se jave prodekanici za nastavu i upravljanje kvalitetom Andrijani Rebekić (arebekic@fazos.hr) radi dogovora oko način praćenja nastave. Pripadanje visokorizičnoj skupini dokazuje se potvrdom izabranog liječnika obiteljske medicine.