Lokacija: Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek » Studenti » Obavijesti » ARDENT edukaciju za odrasle osobe - Ruralni akcelerator

ARDENT edukaciju za odrasle osobe - Ruralni akcelerator

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku

Ekonomski fakultet u Osijeku

Advancing Rural Development Through Entrepreneurship Education for Adults (ARDENT)

POZIV STUDENTIMA ZAVRŠNIH GODINA STUDIJA I OSOBAMA STARIJIM OD 20 GODINA S PREBIVALIŠTEM U RURALNIM PODRUČJIMA REPUBLIKE HRVATSKE

Ekonomski fakultet u Osijeku, kao partner u projektu ARDENT (Advancing Rural Development Through Entrepreneurship Education for Adults), organizira edukaciju za odrasle osobe (starije od 20 godina) pod nazivom Ruralni akcelerator. Edukacija u trajanju 40 sati fokusirana je na osnaživanje osoba iz ruralnih područja za pokretanje vlastitih poslovnih pothvata ili projektnih ideja kojima bi se jačale poduzetničke osobine stanovnika ruralnih područja.

Edukacija obuhvaća teme timskog rada, analiziranja najvećih izazova života i djelovanja u ruralnim područjima, razvoj poslovnih i projektnih ideja, kreiranje poslovnih modela, design thinkinga i prezentiranja poslovnih i projektnih ideja (pitching method).

Edukacija će se održavati u prostorima Ekonomskog fakulteta u Osijeku, kroz četiri srijede u travnju 2021., počevši od 7. travnja 2021. godine, u terminu od 9:00 do 15:00. Osvježenje i ručak za polaznike će biti osigurani.

Po završetku edukacije, tim koji bude generirao najbolju poslovnu ili projektnu ideju, te bude najuspješniji u prezentiranju svoje ideje, bit će novčano nagrađen, te će svoju ideju prezentirati zajedno s pobjedničkim timovima ostalih projektnih partnera (University of Applied Sciences Munster, Njemačka; The University Industry Innovation Network, Nizozemska; Cracow University of Economics, Poljska; Polytechnic Institute of Viana do Castelo, Portugal).

Prijave za edukacije se primaju do 3. travnja 2021. na adresu voditeljice projekta: anamarija.delic@efos.hr

Prijava treba sadržavati životopis studenta, te kratko motivacijsko pismo za sudjelovanjem u edukaciji.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail adresi voditeljice projekta.