Pristupačnost

Font za disleksiju

Tamni prikaz

Veličina fonta

heading

05.02.2024

Stipendije Ministarstva poljoprivrede – potpisivanje

PRIDRUŽENI TAGOVI

Mole se studenti koji su se prijavili za dodjelu stipendije temeljem Sporazuma o suradnji - stipendiranje studenata visokih učilišta iz područja biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema za akademsku godinu 2023./2024. da pristupe potpisivanju ugovora o dodjeli stipendije prema sljedećem rasporedu:

studenti sveučilišnog prijediplomskog studija (redoviti i izvanredni):
- ponedjeljak (05. veljače) – od 09.00 h do 12.00 h
- utorak (06. veljače) – od 09.00 h do 12.00 h

studenti sveučilišnog diplomskog studija (redoviti i izvanredni) i studenti stručnog prijediplomskog studija (redoviti i izvanredni):
- četvrtak (08. veljače) – od 09.00 h do 12.00 h
- petak (09. veljače) – od 09.00 h do 12.00 h

Izvanredni studenti koji nisu u mogućnosti pristupiti potpisivanju ugovora na navedene dane, bit će naknadno obaviješteni o terminu u popodnevnim satima.

Odustanak od stipendije:
Student koji odustaje od dodjele stipendije Ministarstva poljoprivrede (Sporazum o suradnji - stipendiranje studenata visokih učilišta iz područja biotehničkih znanosti na području Slavonije, Baranje i Srijema) dužan je potpisati Izjavu.
Izjava se potpisuje u Studentskoj službu Fakulteta agrobiotehničkih znanosti Osijek od ponedjeljka (05. veljače) do petka (09. veljače), u vremenu od 09.00 h do 12.00 h izuzev srijede (07. veljače)

Napomena:
Student je dužan osobno pristupiti potpisivanju ugovora.
Ukoliko je student privremeno spriječen (bolest, odsutstvo i sl. opravdani razlozi) pristupiti potpisivanju ugovora može se obratiti Studentskoj službi kako bi se dogovorio naknadan termin za potpisivanje ugovora.
Ukoliko je student u cijelosti spriječen pristupiti potpisivanju ugovora u mogućnosti je opunomoćiti (punomoć kod javnog bilježnika) drugu osobu za isto.
Ugovori se neće slati poštom, mailom niti na neki drugi način.