Pristupačnost

Font za disleksiju

Tamni prikaz

Veličina fonta

heading

Student tutor

Student tutor

Briga za novu generaciju studenata vrlo je važna stavka unapređenja kvalitete studiranja. S tim ciljem omogućena je podrška studentima u studiranju sustavom tutorstva. Riječ je o altruističnoj grupi studenata viših godina koji na dobrovoljnoj bazi odvajaju dio svog slobodnog vremena kako bi novim generacijama studenata olakšali snalaženje u akademskoj zajednici.  Svakom brucošu na početku akademske godine dodjeljuje se tutor od kojeg može dobiti sve potrebne informacije i savjete za pravi početak, od informacija o kolegijima, bolonjskom procesu, gradskom prijevozu te sve ostale informacije o studentskom načinu života.

Cilj aktivnosti je da studenti viših godina budu podrška novim kolegama u što boljoj prilagodbi  studiranju i studentskom životu. Svrha rada studenata tutora je unaprijediti komunikaciju te stvoriti povjerenje i poštivanje između studenata i djelatnika Fakulteta, kao i između samih studenata, a s ciljem poboljšanja kvalitete studiranja na Fakultetu.

 

Aktivnost omogućuje studentima tutorima da svojim savjetima pomognu drugima, da razviju svoje komunikacijske  i organizacijske vještine, upoznaju nove prijatelje kao i priliku za stjecanje odgovornosti za druge.

 

Koordinator studenata tutora:

 

Kontakt:

Prijamni obrazac za studente tutore

Obrazac za praćenja rada studenata tutora