Pristupačnost

Font za disleksiju

Tamni prikaz

Veličina fonta

heading

21.05.2024

PRVI DODATNI NATJEČAJ ZA ERASMUS+ KA1 KRATKOROČNE MOBILNOSTI STUDENATA

PRIDRUŽENI TAGOVI

U okviru ERASMUS+ Programa – Ključne aktivnosti 1, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku dana 10. svibnja 2024. objavljuje Prvi dodatni natječaj za dodjelu financijskih potpora studentima koji odlaze na inozemne visokoškolske ustanove ili organizacije sa svrhom realizacije kratkoročne mobilnost

Na natječaj se mogu prijaviti svi redoviti i izvanredni studenti Sveučilišta u Osijeku.

Važeće razdoblje za realizaciju mobilnosti je 13. svibnja 2024. – 31. srpnja 2025.

Vrste kratkoročnih mobilnosti su kombinirana mobilnost u svrhu studijskog boravka, kombinirani intenzivni programi (Blended Intensive Programmes – BIPs), i kratke stručne prakse.

Dužina razdoblja fizičke mobilnosti za kratkoročnu mobilnost (studij ili praksa) je najmanje 5 dana, a najduže 30 dana. Mobilnost je moguće realizirati na visokoškolskim ustanovama ili organizacijama u Erasmus+ programskim zemljama (države EU te Island, Lihtenštajn, Norveška, Sjeverna Makedonija, Srbija i Turska) te Erasmus+ partnerskim zemljama samo u onim institucijama s kojima postoji mogućnost potpisivanja međuinstitucijskih sporazuma (institucija koje su zainteresirane za potpisivanje sporazuma sa Sveučilištem u Osijeku).

Detaljnije informacije o uvjetima prijave nalaze se u Uputama za studente.

ROK ZA PRIJAVU: Natječaj je otvoren kontinuirano do popunjavanja dostupnih kvota i utroška dostupnih financijskih sredstava.

Ostale informacije o natječaju možete naći na stranicama Sveučilišta.