Pristupačnost

Font za disleksiju

Tamni prikaz

Veličina fonta

heading

Library

E‐Sources

Portal of Electronic Resources for the Croatian Academic and Scientific Community

The Portal of Electronic Resources for the Croatian Academic and Scientific Community provides access to the databases with a national license, financially supported by the European Social Fund (ESF) through the project Increasing Access to the Electronic Sources of Scientific and Professional Information—e-Sources.

Croatian Web Archive

The Croatian Web Archive is a collection of contents downloaded from the Web. Its purpose is to download and permanently store the contents from the Web as part of the Croatian cultural heritage. The archived materials can be searched by the title, URL, keywords, and subject area.

Croatian Scientific Bibliography (CROSBI)

The Croatian Scientific Bibliography (CROSBI), which gathers complete and comprehensive scientific publications of Croatian researchers in one place, contains the data on more than 520,000 works of Croatian scientists.

Hrčak

Hrčak is a central, open‐access Portal of Croatian Scientific and Professional Journals.

Pero

Pero is a full‐text search engine of electronic journals available to the Croatian academic community.

Google Scholar

Google Scholar is a search engine of scientific literature.

E-KNJIGE 

Priručnik oglednih akata za lovačke organizacije

Biološki kontaminenti mlijeka i mliječnih proizvoda / Dubravka Samaržija

Dijagnostika tla u ishrani bilja / Lepomir Č., Sanja S.

Dizajn eksperimenata s primjenom u poljoprivredi-priručnik s primjerima u R-u / Gunjača, J.

Duhan / Butorac, J.

Ekofiziologija bilja / Vukadinović, V.; Jug, I.; Đurđević, B. 

Fermentirana mlijeka / Dubravka Samaržija

Fermentirana mlijeka, vrhnje i maslac / Dubravka Samaržija

Fiziologija bilja / Lazarević, B; Poljak, M.

Integralna tehnika obrade tla i sjetve / Robert Zimmer, Silvio Košutić, Igor Kovačev, Domagoj Zimmer

Ishrana bilja / Vukadinović, V.; Vukadinović, V. 

Korištenje mlijeka kobile i magarice u proizvodnji fermentiranih mlijeka / Dubravka Samaržija 

Kvaliteta voća, povrća i prerađevina - priručnik za vježbe / Jana Šic Žlabur, Sandra Voća, Nadica Dobričević

Kvantitativna genetika u biljnim znanostima – priručnik s primjerima u R-u / Gunjača, J.

Lavandin, kadulja i komorač u kontinentalnom području / Ivanka Žutić

Održive mjere gospodarenja tlom u ekološkoj poljoprivredi za klimatske uvjete mediteranske Hrvatske / Igor Bogunović ... [et al.]

Okolišno prihvatljiva proizvodnja povrća / Vinković, T. et al. 

Opisna statistika/ Rebekić, A.

Praktikum iz biokemije / Bešlo, D.

Predivo bilje / Butorac, J. 

Priručnik za molekularnu genetiku domaćih životinja / Vlatka Čubrić Čurik

Proizvodnja stolnog grožđa / Marko Karoglan, Mirela Osrečak, Željko Andabaka, Aleksandar Brodski 

Ratarstvo - praktikum / Pospišil, A.; Pospišil, M. 

Uvod u mikroekonomiju : skripta / Vjekoslav Par, Branka Šakić Bobić 

Vodni resursi Republike Hrvatske u funkciji proizvodnje hrane / Ondrašek G. 2018. 

Zelena knjiga : hrvatske izvorne sorte vinove loze / autori Edi Maletić ... [et al.] 

Žitarice / Kovačević, V.; Rastija, M.